• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Sennheiser headsets en onderdelen

Sennheiser headsets koop je op Headsetplus.nl ✔ Eerlijk advies ✔ Kosteloos 10 dagen testen ✔ Gratis verzenden vanaf € 100,- ✔ Achteraf betalen ✔ Hulp bij installatie
Merken
Te gebruiken met:
Mono of Duo
Draagstijl
Sennheiser SC 230 professionele headset mono
Sennheiser SC 75 USB CTRL
Sennheiser SC 75 USB MS
Sennheiser SC 230 Microsoft Lync headset met call control mono
Sennheiser SC 230 USB headset met call control mono
Sennheiser SC 260 professionele headset duo
Sennheiser SC 262 professionele headset duo
Sennheiser Presence Business
Sennheiser SC 260 USB
Sennheiser CC 520 Callcenter Headset
Sennheiser SC 635
Sennheiser SC 260 Microsoft Lync duo headset met call control
Sennheiser CC 515 Callcenter Headset

Sennheiser - Al jaren een begrip

Sennheiser is een relatieve nieuwkomer op het gebied van headsets. Sennheiser is natuurlijk wel bekend uit de muziekindustrie. Wereldsterren zingen in een Sennheiser microfoon en de koptelefoons van Sennheiser zijn al jaren een begrip.

Dat Sennheiser ook headsets maakt is wellicht wat minder bekend en dat is jammer. Sennheiser heeft een uitgebreid portfolio van draadloze headsets, met bluetooth of met DECT, headsets met draad voor een vaste telefoon, pc of mobiele telefoon. En diverse audio devices voor bijvoorbeeld conferentiegesprekken.

Sennheiser headsets voor alle mederwerkers

De ontwikkelingen op het gebied van telefonie gaan hard. Terwijl vroeger iedere medewerker een telefoon op z’n bureau had staan, wordt deze nu vervangen een headset aangesloten op een pc of een mobiele telefoon.

Sennheiser heeft voor ieder “soort medewerker” een headset. De kantoormedewerker die op de werkplek in een kantoortuin geconcentreerd wil werken met een muziekje op de headset, de inside sales medewerker die graag een rondje loopt met de draadloze headset of de sales medewerker buitendienst die zowel op kantoor als buiten de deur één headset wil om met zowel met z’n mobiele telefoon als met z’n laptop gesprekken te kunnen voeren. Gezamenlijk een conferentie gesprek voeren in een vergaderruimte? Sennheiser heeft met de SP serie een aantal geweldige speakerphones voor perfecte conferentiegesprekken.

Uw medewerkers stellen eisen aan een headset. Hij moet lekker zitten, het geluid moet goed zijn, de ene medewerker wil een draadloze headset, de ander vindt dat te ingewikkeld. Maar hoe een headset er uit ziet, dat is ook belangrijk. En Sennheiser heeft niet alleen hele goede maar ook hele mooie headsets. Er wordt veel aandacht besteed aan de look and feel. Het oog wil ook wat.

En uw medewerkers willen graag een headset die er stijlvol, mooi of stoer uitziet. En als je dan kijkt naar de Sennheiser DW serie of de Sennheiser Century serie dan zit dat wel goed. Voor iedere medewerker is er wel een headset, groot of klein, draadloos of met draad of een headset met een bepaalde draagstijl. Kies een headset die aan je oor hangt met een “earhook” of één met een nekband. Of je kiest voor een hoofdband als je je niet druk maakt over hoe je haar zit. Wil je een bijna onzichtbare headset? Met de Sennheiser Presence heb je een prachtige draadloos “oortje” met een geweldig geluid en super stijlvol. Of de Sennheiser MB Pro: een draadloze headset die je kunt aansluiten op je mobiel én je pc, die er prachtig uitziet en een batterijduur tot 15 uur.

Sennheiser heeft sinds kort ook headsets met Advanced Noise Cancellation. Met deze techniek is het mogelijk om het omgevingsgeluid van buitenaf te verminderen waardoor je je beter kunt concentreren. Ideaal voor open kantoortuinen, thuiswerken of onderweg in de trein.

Sennheiser headset testen? Geen probleem

Het is mogelijk om headsets te testen voordat u overgaat tot aanschaf. Want een headset kopen van een plaatje, dan is eigenlijk geen doen. En wat wilt u nu eigenlijk… wat heeft u nodig en wat is handig. Wordt het een draadloze headset? Een headset met Bluetooth? Een DECT headset? Een headset voor je mobiel? En werkt het dan wel op uw telefoon? Wat is Noise Canceling en heb ik dat nodig? Wij kunnen u adviseren. Over de telefoon of we komen bij u langs. Dan kunt u even headsets passen, headsets voelen en headsets proeven. Nou niet letterlijk proeven hoor. Maar u begrijpt het.

 

 

Lees meer